RING

40 68 84 74

TILBUD & SPØRGSMÅL?

Rotter

Få hjælp til akut bekæmpelse og forebygning af rotter

Lad dig ikke narre af rottens "søde" udseende, for den vildt levende rotte er ikke sådan at spøge med, hvis man får den indenfor i beboelsen eller produktionen, for det kan hurtigt blive et dyrt bekendtskab.

Den brune rotte måler fra snudespids til halerod mellem 21-29 cm, mens halen er omkring 20 cm lang. Hannen er større end hunnerne, og vægten ligger som regel mellem 200 og 250 gram. Hovedet er spidst, ørerne sparsomt behårede, og den brune rotte har store mejselformede fortænder som er rodåbne.

At tænderne er rodåbne betyder, at de vokser hele livet og slides i takt med de bliver brugt. Rottens tænder er derudover meget hårde og kan næsten bide igennem alle materialer, dog ikke Marmor og Stål. Halen ser nøgen ud, men er dækket af små stive børster.

På bugen er pelsen gråhvid, mens den på oversiden af dyret er mørkebrun eller grålig. Følesansen er særligt udviklet hos brun rotte, da der er lange følehår i pelsen som bruges, når dyret bevæger sig omkring. ​

Finito Skadedyr, kan hjælpe med forebyggende sikring mod Rotter og mus, til både Private og Erhverv.

Ring på tlf. 4068 8474 og aftal et besøg, for uforpligtigende tilbud.

Akut bekæmpelse eller forebyggende Sikringer.For Private, Børnehaver, Lagre, Køkkener, Boligforeninger, Kontorer mm.Send mail til: info@finitoskadedyr.dk

OBS! Det er ikke tilladt for private selv at benytte rottegift og ser man tegn på rotter, skal man henvende sig til kommunens Borgerservice, som herefter vil sørge for, at man bliver kontaktet af en af, kommunens egne rottebekæmpere, som bekæmper rotterne gratis. Har man dog brug for AKUT hjælp, uden for normal åbningstid, har man lov til, for egne midler, at kontakte en privat rottebekæmper.

Får man rotter på ejendommen, er bekæmpelsen ved kommunen gratis. En forebyggende foranstaltning hører altså ikke ind under den kommunale rotte bekæmpelse. Det betyder at hvis man gerne vil have nogle kasser med rottegift sat op omkring sin ejendom, så koster det penge. (For virksomheder er beløbet fradragsberettiget.)

​Få hjælp til bekæmpelse af rotter

Udfyld denne formular

​Hvis du ønsker at høre mere om Finito, få et tilbud eller ønsker information om skadedyr, så skriv lidt om opgaven og dig selv, i  kontakt formularen herunder!

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller sende en SMS på

tlf: 40 688 474, eller sende en mail på fini@finitoskadedyr.dk 

 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Finito vil kontakte dig, hurtigst muligt.

Firma

Finito Skadedyr v/Kim Fini Christensen

CVR: 30391225

Adresse​

Åkandevej 49
4330 Hvalsø

Kontakt

Telefon: 40 68 84 74 

E-mail: fini@finitoskadedyr.dk