RING

40 68 84 74

DØGNVAGT

Er der, små pattedyr

Kan du ikke sove om natten, fordi det larmer på loftet eller inde i vægen? Er alle hønsene døde? Eller er der opgravet jord i garagen?

Så er der sikker besøg af et lille pattedyr.

Finito Skadedyr, udfører Akut bekæmpelse og Forebyggende Sikringer mod

SKADEVOLDENDE PATTEDYR

Der er mange små pattedyr der betragtes som skadedyr.

Måren og hermelinen kan f. eks. rydde et helt dueslag eller fugle voliere, i løbet af natten. Musen trænger ind i vores huse og æder vores madvarer, samt er skyld i mange elektriske brande. Mosegrisen og Muldvarpen graver gange under plænen og ødelægger rødderne på vores prydplanter og frugt træer. Flagremusen kan bosætte sig inde i skunken og inviterer gerne f. eks. gæster som væggelusen med. Men den værste skadedyrsgæst at få besøg af, er nok den brune rotte.

Så skadedyr blandt pattedyrene er der nok af, og det er som oftest svært at gætte sig frem til, hvad der skal til for at forhindre at skadedyrene i at dukker op, eller at komme af med dem igen, hvis de først er kommet indenfor.

Forebyg skadedyr på virksomheden

Finito Skadedyr, udfører Akut bekæmpelse og Forebyggende Sikringer mod: SKADELIGE PATTEDYR & INSEKTER.

Finito Skadedyr, tilbyder GRATIS** konsulent besøg, i din virksomhed, hvor der vil finde en gennemgang af bygningerne sted samt udarbejdet en rapport og et tilbud.

Benyt venligst KONTAKT SIDEN, eller ring på tlf. 4068 8474. **Der kan forlanges et kørselsbidrag, hvis der er over 50 km. til stedet.

​​Vil du forhindre angreb i fremtiden?

Få et Gratis konsulent besøg!

Udfyld denne formular

 
 
Vedhæft et billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Finito Skadedyr v/Kim Fini Christensen

CVR: 30391225

Adresse​

Åkandevej 49
4330 Hvalsø

Kontakt

Telefon: 40 68 84 74 

E-mail: fini@finitoskadedyr.dk