RING

40 68 84 74

DØGNVAGT

Plejehjem

Skadedyr på Plejehjem, hospitaler...

Der er altid aktivitet på en institution også hvad skadedyr angår.

Skadedyr er aldrig velkomne, men på hospitaler og plejehjem er især uønsket, da der tit er tale om personer med nedsat immunforsvar. Beboerne og pateinterne tilfører også tit selv stedet med uønskede gæster som f. eks. Møl, Væggelus og lopper. Er der først kommet skadedyr ubemærket ind på institutionen, så kan det nemt blive en langvarig og kostelig affære, at få dem fjernet. Det er derfor yderst vigtigt at forebygge og monitorere for disse dyr, også så at der kan dokumenteres over for f.eks. pårørende, hvilke tidligere tiltag og foranstaltninger der er gjort, samt en fremadrettet plan, hvis uheldet alligevel skulle ramme.

Variationen af skadedyr på Hospitaler og plejehjem er bred, lige fra de "naturlige" gæster som Hveps, Myrer, Sølvkræ, Møl, Lopper, Rotter og Mus, over til de mere eksotiske som Kakerlakker og Væggelus. Så bliv ikke taget på sengen, få kontrol med skadedyr i dag!

Skadedyr kommer af sig selv! Finito, kommer når du ringer!

Så lad Finito Skadedyr, hjælpe med at få kontrol, med akutte og fremtidige skadedyrsangreb!

Forebyg mod skadedyr!

Finito Skadedyr, udfører Akut bekæmpelse og Forebyggende Sikringer mod:

SKADELIGE PATTEDYR & INSEKTER.

​Finito Skadedyr, tilbyder GRATIS** konsulent besøg hos jer, hvor der vil finde en gennemgang af bygningerne sted samt udarbejdet en rapport og et tilbud på en skadedyrssikring.

Benyt venligst kontaktformularen, eller ring på tlf. 40 68 84 74. **Der kan forlanges et kørselsbidrag, hvis der er over 50 km. til stedet.

Vil du forhindre angreb i fremtiden?

Få et Gratis konsulent besøg!​

 
 
Vedhæft et billede eller fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Finito Skadedyr v/Kim Fini Christensen

CVR: 30391225

Adresse​

Åkandevej 49
4330 Hvalsø

Kontakt

Telefon: 40 68 84 74 

E-mail: fini@finitoskadedyr.dk