RING

40 68 84 74

TILBUD & SPØRGSMÅL?

Fødevarevirksomheder

Skadedyr og Fødevare industrien!

I takt med at vi eksporterer og importerer, flere og flere varer rundt om fra og til hele verdenen, er risikoen for at få uønskede gæster med i lasten, meget stor. Derfor har flere lande og Danske virksomheder skærpet kravene for kontrol af skadedyr.

Er der først kommet skadedyr ind i virksomheden, så kan det nemt blive en kostelig affære, samt at det også kan gå ud over ens smiley o.l.. Derfor er det vigtigt at forebygge mod disse dyr også så at der kan dokumenteres hvilke tidligere tiltag og foranstaltninger der er gjort, hvis uheldet alligevel skulle ramme.

Finito Skadedyr kan vejlede i forhold til udarbejdelse af en "Egen kontrol", til dokumentation over for fødevarekontrollen.

For at finde hoved og hale i forholdsregler og skadedyrs forebyggelse, har Statens skadedyrs laboratorium har lavet en ganske udmærket gennemgang af problemer i industrien, samt en om skadedyr i fødevarer.

Forebyg skadedyr på virksomheden

Finito Skadedyr, udfører Akut bekæmpelse og Forebyggende Sikringer mod: SKADELIGE PATTEDYR & INSEKTER

Vil du forhindre angreb i fremtiden?

Få et Gratis konsulent besøg!

Finito Skadedyr, tilbyder GRATIS** konsulent besøg, i din virksomhed, hvor der vil finde en gennemgang af bygningerne sted samt udarbejdet en rapport og et tilbud.

Skadedyr og Fødevare industrien!

I takt med at vi eksporterer og importerer, flere og flere varer rundt om fra hele verdenen, er faren meget stor, for at få uønskede gæster med i lasten. Derfor har flere lande og virksomheder skærpet kravene for kontrol af skadedyr, på mange Danske virksomheder.

Statens skadedyrs laboratorium har lavet en ganske udmærket gennemgang af problemer i industrien og en om skadedyr i fødevarer.

Læs om Skadedyr i Fødevarer! eller Møl i Industri

​Benyt venligst vores kontaktformular, eller ring på tlf. 4068 8474

Der kan forlanges et kørselsbidrag, hvis der er over 50 km. til stedet.

​Hvis du ønsker at høre mere om Finito, få et tilbud eller ønsker information om skadedyr, så skriv lidt om opgaven og dig selv, i  kontakt formularen herunder!

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller sende en SMS på

tlf: 40 688 474, eller sende en mail på fini@finitoskadedyr.dk 

 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Finito vil kontakte dig, hurtigst muligt.

Firma

Finito Skadedyr v/Kim Fini Christensen

CVR: 30391225

Adresse​

Åkandevej 49
4330 Hvalsø

Kontakt

Telefon: 40 68 84 74 

E-mail: fini@finitoskadedyr.dk