RING

40 68 84 74

TILBUD & SPØRGSMÅL?

Myrer

Professionel bekæmpelse og forebyggende sikringer!

​Der gives rabat til sommerhusudlejnings firmaer, børnehaver, skoler, boligselskaber m.m. Kontakt for mere information.

Forebyggende Behandling!

Det er muligt at forebygge effektivt mod myreangreb. Der sprøjtes en langtidsvirkende gift, i og omkring bygningen, allerede i det spæde forår. Det bevirker at en evt. myre koloni aldrig vil vokse sig så stor at den bliver til gene. De gifte der bliver brugt er f.eks. miljø godkendt til køkkener, svømmehaller o.l. Minimum 2 behandlinger om året er nødvendigt.

Set i lyset af den store myre aktivitet de sidste år, så ses der at mange af kolonierne, igen startet inde i selve huset, til stor gene og med risiko for ødelæggelser på huset. Dette skyldes at der også sidste sommer var meget fugtig, især på det tidspunkt hvor myredronningerne fløj og der skulle findes ny bolig . Derfor trængte mange af myrerne ind i selve boligerne mange steder og herfra er de nye dronninger så fløjet ud og i mange tilfælde igen, blevet inden døre.

Behandlings Grupper

Når der er tale om bekæmpelse af Myrer, så er der 5 arter, som kan deles op i 2 bekæmpelses grupper.

1.) I den ene gruppe er der Sort have Myre, hvor det er bedst at have en forebyggende sikring.

2.) I den anden gruppe, Herkules Myrer, Farao Myrer, Orange og Gule Myrer.

Fælles træk for de forskellige arter af myren er at de bygger store kolonier i og nær vore boliger og derfor ofte kommer i kontakt med os mennesker. Når det sker, er det tit for sent at benytte de traditionelle gifte og metoder, og dyrene findes i et sådant antal, at de kan volde skade på både mennesker og bygninger. Derfor er det i alle tilfælde vigtigt at opdage kolonien så tidligt så muligt og få det fjernet, mens det stadig er ganske få individer i boet.

(Der bruges altid den mest miljøvenlige metode og godkendte gift.)

Finito Skadedyr, kan hjælpe med Akut bekæmpelse og Forebyggende Sikringer mod bl.a. Myrer og Hvepse.

Kører over hele Sjælland, Lolland og Falster.

Så er der brug for hjælp fra København, Køge og Roskilde over til Hillerød, Frederikssund og videre ned til Holbæk, Jyderup, Slagelse og Ringsted samt Lejre og resten af Midtsjælland, så er det Finito med krybene.

Konsulent besøg og Akut behandling:

Mail: finitoskadedyr@gmail.com eller ring 40 68 84 74.

Vigtig viden

Gruppe 1

Sort havemyre, er mellem 3 og 9 mm. lang og en koloni kan indeholde mellem 5-10.000 individer. Det er for det meste denne art, der kommer i konflikt med mennesker, da de tit laver deres koloni ved husets sokkel, og derfra trænger ind gennem revner i fundamentet. Her er det en god ide at lave en forebyggende sikring, hvor der sprøjtes omkring huset, min. 2 gange i foråret.

Gruppe 2

I den sidste gruppe er det svært at forebygge mod angreb, da de arbejder i det skjulte med at nedbryde især træværket. Men har man en sikring mod sorte have myrer, vil mange angreb blive stoppet i opløbet.

Herkules myren, er mellem 5 og 14 mm. lange. Den findes kun i Nord Sjælland og Nord Jylland og kan være en stor plage for sommerhus ejere.

Farao myren, er mellem 2 og 3 mm. lang og er afhængig af en varmekilde som f.eks. fjernvarmerør, da det er en tropisk myre.

Orange myre, er beslægtet med sort myre og bygger bo og gange i træværk.

Gul myre, er op til 5,5 mm lang og bygger ligeledes gange i træværket.

​Bestil tid til bekæmpelse af myrer

​Hvis du ønsker at høre mere om Finito, få et tilbud eller ønsker information om skadedyr, så skriv lidt om opgaven og dig selv, i  kontakt formularen herunder!

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller sende en SMS på

tlf: 40 688 474, eller sende en mail på fini@finitoskadedyr.dk 

 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Finito vil kontakte dig, hurtigst muligt.

Firma

Finito Skadedyr v/Kim Fini Christensen

CVR: 30391225

Adresse​

Åkandevej 49
4330 Hvalsø

Kontakt

Telefon: 40 68 84 74 

E-mail: fini@finitoskadedyr.dk