RING

40 68 84 74

TILBUD & SPØRGSMÅL?

​Hveps og bier

​Finito Skadedyr har flere års erfaring i professionel bekæmpelse!

Hvepsen eller Gedehamsen, findes der 7 arter af i Danmark. Den mindste art er 12-14 mm. lange og den største er op til 2,5 cm. Den laver bo hvor den kan komme til det. Bekæmpelsesmæssigt skelnes der mellem "Frit hængende" og "Svært fremkommelige", hvor de værste er i hulmuren under taget osv.

​Hvepsen er nok den værste af vore stikkende insekter, men også bl.a. Bierne og Humlebi, kan volde stor smerte og gøre skader på bygninger. For det meste finder insekterne et træ eller hul i jorden, ude i en skov eller eng. Men det sker at træet står i en have og hullet er midt i græsplænen. Eller være endnu, under taget eller inde i muren.

Fælles træk for både Bier og Hvepsen er at de tit bygger store kolonier, i og nær vore boliger og derfor ofte kommer i kontakt med os mennesker. Når det sker, er det tit for sent at benytte de traditionelle gifte og metoder, og dyrene findes i et sådant antal, at de kan volde skade på både mennesker og bygninger. Derfor er det i alle tilfælde vigtigt at opdage kolonien så tidligt så muligt og få det fjernet, mens det stadig er ganske få individer i boet.

Finito Skadedyr, kan hjælpe med Akut bekæmpelse og Forebyggende Sikringer mod bl.a. Myrer og Hvepse.

Kører over hele Sjælland, Lolland og Falster.

Så er der brug for hjælp fra København, Køge og Roskilde over til Hillerød, Frederikssund og videre ned til Holbæk, Jyderup, Slagelse og Ringsted samt Lejre og resten af Midtsjælland, så er det Finito med krybene.

Vigtig viden

Andre arter

Der er en række andre arter inden for Bierne der kan kræve bekæmpelse, som f.eks. Jord Bi og Mur Bi samt Murer Bien som kan genere og ødelægge en del, hvis de kommer i nærkontakt med os.

Humlebi er 15-20 mm. lange. Der er flere arter men de foretrækker huller i jorden, men går også ind i husets hulrum.

Honningbien bekæmpes ikke, den fjernes.

Som hovedregel er både Hvepsen, men specielt alle Bi arterne nytte dyr, da de befrugter vores blomster og rydder op osv. Hver har deres plads.

Derfor bruger Finito Skadedyr, altid den miljø rigtige metode og evt. gift, så mindst mulige andre dyr, bliver påvirket af behandlingen.

​Bestil tid til bekæmpelse af hveps og bier

​Hvis du ønsker at høre mere om Finito, få et tilbud eller ønsker information om skadedyr, så skriv lidt om opgaven og dig selv, i  kontakt formularen herunder!

Du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller sende en SMS på

tlf: 40 688 474, eller sende en mail på fini@finitoskadedyr.dk 

 
 
Vedhæft evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Finito vil kontakte dig, hurtigst muligt.

Firma

Finito Skadedyr v/Kim Fini Christensen

CVR: 30391225

Adresse​

Åkandevej 49
4330 Hvalsø

Kontakt

Telefon: 40 68 84 74 

E-mail: fini@finitoskadedyr.dk